10 Zile-n Thailanda

Încă-n vacanță —că anul ăsta suntem leneși și nu ne grăbim să reîncepem treaba— dar timpu-i scurt și nexam chef de stat la computer, așa c-anunț acum ș-o bifez și p-asta:

De Luni, 9 Ianuarie până Vineri, 20 Ianuarie n-am să fiu în Tōkyō; prelungesc vacanța cu 10 zile, timp în care o să fiu un pic mai în sud-vest, pentru puțină mare, puțin soare și ce-o mai fi p-acolo ;)

la muncă

O raită prin Thailanda, că m-am săturat de frigul ăsta de aici; două zile-n balamucul din Phuket, două-n Koh Phi Phi ca să-mi bag mințile la loc în cap și restul în Krabi, la plajă și ocean albastru, ca să le gust pe toate și să fac bășici de la soare :)

Ca de obicei, o să am laptop-ul cu mine, așa că —atâta timp cât găsesc ș-o conecție bună— sunt de găsit pe e-mail, Skype și toate drăciile al’lalte.

Redeschid studioul pe 21 și, de-atunci încolo, program normal. Despre vizita în România nu pot să spun încă nimic, că mai e pân-atunci și —în momentul de față— n-am idee dac-o să fie în primăvară, ca anul trecut, sau la toamnă, ca-n ceilalți ani.

Imediat ce hotărăsc ceva, dau de știre dar, până una-alta, mă duc să mă pregătesc de treabă, că am câteva tatuaje de făcut pe 6 și pe 7, înainte să plec.

Baftă mare și ne găsim iar când mai am chef de scris ;)